KIEMELT HÍREK

LEGÚJABB HÍREK

Ergométer verseny

Az IRMÁK Nonprofit Kft. csobánkai sportolói részt vettek a 3. alkalommal, a Down Alapítvány szervezésében megrendezett ergométer versenyén. Az összes sportolónk kiválóan szerepelt, kategóriájuk 1., 2. és 3. helyezettjei lettek.

Details

Képzések

Az Irmák Nonprofit Kft. 2016. áprilistól kínált képzései

 

Társaságunk jelenleg két kreditpontos szociális továbbképzést kínál szociális szakembereknek. A tanfolyamok az Irmák Nonprofit Kft. által a támogatott lakhatásra való felkészülés érdekében kínált komplett képzési csomag első két képzése e-learning formában. Célcsoportjuk elsősorban a bentlakásos intézmények szakdolgozói, középvezetői. További információt ide kattintva olvashat róla.

Tollaslabda

2016. február 13-án megrendezésre került a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség XIII. Tollaslabda Országos Bajnoksága, melynek szervezője és házigazdája az Irmák Spint SE volt. A cégcsoport számára fontos az egészséges életmód és mindennapos testedzés, ezért nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az intézményben élők rendszeres sportoljanak.

Details

Atlétika

A foci mezek, még jóformán meg sem száradtak, az atlétika csapat máris kemény felkészülésbe kezdett, mert a hónap második felében Budapesten került megrendezésre egy 3 napos Országos Atlétika verseny, mely válogató verseny volt a 2015. Los Angelesbe rendezendő Speciális Világ Játékokra.

Details

Kiváló sportemberünk, Holdosi Károly az efoesz.hu cikkében

Mindig nagy öröm számunkra, mikor olyan értelmi fogyatékossággal élő fiatalokról adhatunk hírt, akik képességeikkel, kitartásukkal és lelkesedésükkel követendő példát mutathatnak társaiknak. Az idei évben március 27-én rendeztük meg a Göllesz Viktor Ösztöndíj- és a Frim Jakab Emlékérem ünnepélyes díjátadóját, amelyre a Parlament Delegációs termében került sor.

Details

Mentünk, mert szeretünk

Intézményünkben az ellátottak különböző kiscsoportokat alkotnak. Minden ápoló-gondozóhoz tartozik egy fix csapat. Ezek a csapatok minden nyáron kisebb nagyobb kirándulásokon, programokon vesznek rész. Idén 2-2 csoport fogott össze, s így aki nem megy nyaralni, az is eljutott valami érdekes helyre s nem maradt élmények nélkül. Júliusban 3 csoport indult az országnak. Voltak Szilvásváradon, ahol vonatozhattak a Fátyol-vízeséshez, s aztán lesétálhattak a pisztrángos tavak és a vadaspark mellett. Hazafelé pedig megálltak még Bogácson is. Egy másik csoport strandolni ment a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központba, ahol kedvük szerint élvezhették a termál- és  úszómedence által nyújtott előnyöket. A harmadik csoport pedig Budapestre…

Details