Asztalitenisz verseny Horvátországban

A romantikus Vir szigeten megrendezett ping-pongversenyre Zágráb Rehabilitációs Központjából Brucker László, és a város polgármestere, egyben a rendezvény szponzora, Czvitkovics úr hívott meg minket. 4 versenyzővel, Elek Alizzal, Rigó Annával, Pankotai Gáborral, Lehoczky Andrással hosszú utazás után, 23-án hajnalban érkeztünk a helyszínre.
Rövid pihenés után megismerkedtünk a többi résztvevővel, azaz a zágrábi, boszniai, szerb, és kínai csapat tagjaival. Játszottunk, fürödtünk, napoztunk, majd délután felfedeztük a sziget nyugati oldalát, megcsodáltuk a naplementét.
24-én reggel úszással kezdtük a napot, ebéd után Zadarba buszoztunk, meghallgattuk a világon egyedülálló „tenger orgonát”, megnéztük a kikötőt és az óvárost.
25-én a délelőtt úszással, napozással telt. Ebéd után a sziget másik oldalán, üvegfalú hajóval utazva, bepillanthattunk a tenger mélyére. Az egyik cukrászda meghívta a verseny résztvevőit fagyira. Mivel a cukrászda éppen Vir-sziget központjában feküdt, egyúttal ajándékokat, képeslapokat is vásároltunk. Fél órás kellemes séta után értünk a szállásunkra.
26-án pénteken volt a verseny, melyen Elek Aliz I. helyezést ért el és egy szép kupát nyert, de csapatunk többi tagja is érmes lett.
27-én Zadar polgármestere is megjelent az ünnepélyes eredményhirdetésen.
Aznap csapatunk éjszakába nyúlóan tollasozott a sporttársakkal. A játék után szomorúan vettünk búcsút barátainktól, a tengertől, szállásunktól, mert másnap hajnali 4 órakor hazafelé indultunk.

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.