Csobánka – Jövőre megint megyünk!

Gyomaendrődön, a Holt–Kőrös partján található Pájer Kempinget kis mérete, családias hangulata, szórakozási lehetőségei révén szívesen választjuk évről–évre pihenésünk helyszínéül.
Miért olyan népszerű ez a hely, hogy lakóink közül, aki nyaralt már itt, nem akarja szabadidejét máshol eltölteni? Strandolásra, horgászásra, szabadidős sportokra helyben van lehetőség. Saját strandja egész különleges, alját homokkal töltötték fel, lassan mélyül, sodrása nincs és van csúszda. Gyomaendrőd meleg-hideg vízű fürdőjében fedett medencék is vannak rossz idő esetére. A híres Kner nyomda múzeuma interaktív, a régi nyomdaipari gépek egy része kipróbálható, s a látogatók által készített „művek” elvihetők.
A Tájházban rendezett kézműves foglalkozások közül nekünk a mézeskalács készítés tetszett legjobban. A kempingben helyi programok gazdagítják a nyaralás idejét, ezen felül minigolf pályán, a bátrabbak vízi akadálypályán is kipróbálhatták magukat.
Néhány éve egy vidám klippet készítettünk a youtube-ra nyaralásunkról, mely a következő linkre kattintva megnézhető:
Idén is nagy várakozással készültünk a nyaralásra. Nem múlt el nap, hogy ne emlegessük, nemsokára megyünk, s szomorúan vettük tudomásul, hogy milyen gyorsan telt el az ott töltött hét.
Vigaszként a már oly sokszor hangoztatott mondatot ismételgettük: Nem baj, jövőre megint jövünk!

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.