Támogatott Lakhatás – fogyatékos felnőttek számára, személyre szabottan

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kraxner Alajos Speciális Foglalkoztató Otthon lakói közül  harminchatan 2020. 07. 15-én Csobánkáról az Esztergomi Támogatott Lakhatást biztosító házainkba költözött.

Mint arról korábban több fórumon is beszámoltunk, a támogatott lakhatásra szolgáló házak maradéktalanul felépültek, új intézményünk működési engedélyét 2020. márciusában kézhez vehettük. Sajnos a hazánkat is érintő új koronavírus okozta járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet ellehetetlenítette az első negyedévre tervezett kiköltözésünket.

A veszélyhelyzet elhárulását követően azonban, ahogy azt a ránk irányadó jogszabályok, és egyéb szabályozók lehetővé tették, a megfelelő óvintézkedések betartása mellett Esztergomi Szociális Szolgáltatónk és Támogatott Lakhatásunk megkezdte működését.

Az EFOP 2.2.2 – 17 kódszámú pályázati programunk megvalósítása folytatódik, a projekt fizikai záró időpontja a korábban meghirdetetthez képest terveink szerint nem változik.

Kollégáinkkal továbbra is elkötelezetten szolgáljuk azt a célt, hogy a fogyatékkal élők a számukra lehetséges legteljesebb életet élhessék segítségünkkel. Következő házunkat hamarosan megtöltjük nyüzsgő élettel Esztergomban.

A csobánkai intézményből kiköltözők mellett várjuk azok jelentkezését, akik önmaguknak, hozzátartozójuknak egy igényesen kialakított fizikai környezetben, megfelelő – az adott fogyatékosságból eredő, jól megfogalmazható szükségleteikhez és egyedi igényeikhez is igazodó   - szociális támogatással képzelik el a jövőt!

Jelentkezéseiket a huszarviktoria@irmak.hu címen várjuk írásban, telefonon pedig Huszár Viktória intézményvezető áll rendelkezésre a +36(30) 7420528-as telefonszámon.

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.