A jelentkezéshez szükség van a személyes adatok és a képzési díj költségviselőjének (jellemzően a munkahely) adataira, utóbbi esetében a költségviselő kapcsolattartójának elérhetőségére, akivel egyeztetni lehet.

Kérjük, a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot a kepzes@irmak.hu címre vagy postai úton az Irmák Nonprofit Kft. 2730 Albertirsa, Dózsa Gy. u. 26. címre szíveskedjenekküldeni. A jelentkezés elfogadásáról értesítést küldünk.

 

A jelentkezés egyben a képzés díjára vonatkozóan fizetési kötelezettséget is jelent.

A képzési díjat a jelentkezést követően az Irmák Nonprofit Kft. számlájára (Raiffeisen Bank 12001008-00169646-00100007) átutalással kérjük befizetni. A közleményben kérjük, tüntessék fel a képzés engedélyszámát.

Amennyiben az intézménye költségviselőként több jelentkező részvételi díját együttesen utalja, kérjük, hogy a résztvevők nevét az átutalás közlemény rovatában tüntessék fel. Az összeg beérkezését követően számlát állítunk ki a költségviselő nevére, melyet postázunk a költségviselő megadott címére.

 

Sikeres jelentkezés és a képzési díj befizetését követően elküldjük az e-learning rendszerben használatos felhasználónevét és jelszavát, mellyel be tud lépni a kurzusra és egyedi ütemezés szerint – de maximum 3 hónapon belül – elvégezheti a tanfolyamot. A 3 hónap elteltével felhasználóneve inaktiválásra kerül, és a tanfolyamot nem tudja befejezni csak új beiratkozás esetén.

 

További információ: kepzes<kukac>irmak.hu

Kellemes tanulást, önképzést kívánunk mindenkinek!

 

Az alábbi képzésekre folyamatosan lehet jelentkezni!

 

Fogyatékos emberek a társadalomban – bevezető képzés (e-learning) – T-14-076/2015  

                                                                                                          JELENTKEZEK

 

A támogatott lakhatást igénybevevők felkészítésének eszközrendszere (e-learning) – T-14-077/2015

                                                                                                          JELENTKEZEK