Irmák Sprint SE

Az IRMÁK Sprint SE 2002. április 29. napján alakult. Tagjai: az IRMÁK Nonprofit Kft. albertirsai és az IRMÁK Nonprofit Kft. csobánkai Kraxner Alajos Speciális Foglalkoztató Otthon lakói és dolgozói, támogatói..

A szervezett tömegsport eseményeken heti rendszerességgel, két alkalommal vesznek részt lakóink. A célkitűzés egyrészt kondicionálás, egészségmegőrzés, ügyességfejlesztés. Másrészt és nem utolsó sorban pedig a játékos, csoportos versenyek igen kedveltek ezeken a foglalkozásokon lazító, stressz-oldó és önbizalom serkentő jelleggel.

Az élsportolóinkat érintő felkészítő edzések, tréningek heti két alkalommal történnek, versenyek előtt azonban naponta is gyakorolnak versenyzőink.

Úszásoktatásra és tréningre heti egy alkalommal, szombatonként van lehetőségünk. Lovas terápián szintén heti rendszerességgel vesznek részt lakóink.

Sajnos technikai és területi lehetőségeink és adottságaink eléggé szűkösek és korlátozottak. Ennek ellenére igyekszünk a lehető legszélesebb skálát kínálni lakóink részére a sportágak, sporttevékenységek területén, hogy minél nagyobb számban vehessenek részt szervezett versenyeken, és minél többen élhessék át az egyes sportágak nyújtotta gazdag élményeket, minél többen érezhessék azt a semmihez nem hasonlítható örömei és sikerélményt, amit a lelkes kitartó és szorgalmas munka eredményeként egy-egy érem vagy szalag átvétele jelent.

Megalakulásunk óta rendszeres résztvevői vagyunk a MÉS és a MSOSZ által szervezett hazai és nemzetközi versenyeknek:

Taglétszám: 304 fő

Szakosztályok: labdarúgó-, úszó-, torna-, atlétikai -, tollaslabda-, kerékpár-, túra-, asztalitenisz.

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.