Részvételi feltételek

1. A táborozás napi térítési díja Bruttó. 4.490.- Ft/fő, mely napi háromszori étkezést tartalmaz. Felnőtt táborhasználók esetén az idegenforgalmi adó a helyszínen külön fizetendő meg (mértéke: 400 Ft/fő/éj, az önkormányzat hatályos rendelete alapján).


2. A díj 30%-át (foglaló) az adatbekérőlapon jelzett létszám alapján legkésőbb a foglalás visszaigazolását követő 2 munkapon belül meg kell fizetni az Üzemeltető bankszámlaszámára történő átutalással, különben a foglalás érvényét veszti. A fennmaradó 70%-ot a tábor elfoglalásával egyidejűleg kell kiegyenlíteni (részletfizetés egyedi megbeszélés alapján lehetséges), a befizetett összeget korai távozás esetén nem áll módunkban visszatéríteni. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy amennyiben a lemondás legkésőbb az érkezés napja előtt 1 hónappal megtörténik lemondási díj nem kerül felszámításra. Amennyiben a lemondás határidőn túl történik, illetve meg nem jelenés esetén a foglaló összege nem jár vissza. A foglaló nem jár vissza abban az esetben sem, valamint nem kerül beszámításra, ha az előre jelzett létszámhoz képest kevesebb táborozó érkezik. A foglaló, és a teljes vételárról a megfizetést követően az Üzemeltető a fentebb szerepeltetett névre, címre számlát bocsát ki és azt a kapcsolattartó levelezési címére postai úton megküldi, illetve a táborozás idején adja át. A foglaló nem, de a létszám a tábor megkezdése előtt kismértékben megegyezés alapján módosítható.


3. Az élelmezés napi háromszori étkezést foglal magában az érkezés és távozás napja kivételével: reggeli, ebéd, vacsora. Az étkeztetés a táborhasználók életkori sajátosságaink megfelelően (energia- és tápanyag bevitel) történik. Az érkezés napján az első étkezés a vacsora, míg a távozás napján az utolsó étkezés a reggeli, továbbá a táborhasználók a hazaútra étkezési csomagot igényelhetnek, kedvező térítés ellenében.


4. A táborban összesen 10, egyenként maximum 16 személyes faház (8 és 6 ágyas szobák, azaz 3-4 db emeletes ágy) áll rendelkezésre a táborozók elhelyezésére, a kísérőszemélyzet elhelyezése ezektől elkülönülő 4 személyes (két darab emeletes ággyal rendelkező) házakban biztosított.


5. A tábor közös használatú vizesblokkal rendelkezik. A tábor területén bitumenes sportpálya található, mely futballozásra, kézilabdázásra, kosárlabdázásra alkalmas, ezen kívül pingpongasztalok állnak a táborhasználók rendelkezésére, melyek igénybevétele ingyenes.


6. A tábort az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni.


7. A táborozók részére az ágyneműt igény esetén (párna, takaró, huzatok) az Üzemeltető biztosítja, minden más eszközről, felszerelésről (pl. pipere felszerelések) a táborhasználóknak maguknak kell gondoskodni.


8. A táborhoz saját használatú partszakasz kapcsolódik a tábor közvetlen közelében, melynek használata a táborhasználók számára saját felelősségre díjmentes. A partszakasz megközelítéséhez kísérő személyzet biztosításáról a táborozókat küldő intézmény/szervezet köteles gondoskodni.


9. A tábor területén történő, gépjármű parkolására vonatkozó igényt az egyéb megjegyzések rovatban kérjük jelezni. Az Üzemeltető a tábor területére a táborhasználók által behozott értéktárgyakért, így az esetlegesen ott parkoló járművekért felelősséget nem vállal.


10. Dohányzás csak a tábor területén kívül lehetséges. Ittas, kábítószer befolyásoltság észlelése esetén, ill. a tábor rendjét zavaró személy(eke)t az Üzemeltető jogosult a tábor elhagyására felszólítani. A tábor területét köteles elhagyni, a többi vendég nyugalmának biztosítása érdekében.


11. A tábort mindenki saját felelősségére használja, a tábor területén történt, az Üzemeltető felelősségi körén kívüli balesetekért az Üzemeltető nem vállal felelősséget.


12. Amennyiben 18 év alatti gyermek szülői kíséret nélkül veszi igénybe a tábor szolgáltatását, minden esetben szülői felelősségnyilatkozat leadása szükséges a tábor elfoglalásával egyidejűleg a Táborvezetőnek.


13. A tábor használat ideje alatt a tábor eszközeiben, felszereléseiben a táborhasználók által okozott kárt, az ezért felelős személynek helyszínen meg kell térítenie. Ennek hiányában az Üzemeltető jogosult a kárát a táborozókat küldő intézmény/szervezet felé érvényesíteni.


14. A táborhasználók részére a szálláshelyek egyenként kerülnek átadásra, megjelölve az ott lévő eszközöket, berendezéseket, és ennek megfelelően történik az átadás-átvétel a távozás napján is. Az Üzemeltetőnek az esetlegesen hiányzó eszközökből fakadó kárát a károkozó és/vagy a táborozókat küldő intézmény/szervezet köteles megtéríteni.


15. Az igénylőlapok Üzemeltetőhöz történő eljuttatását követően az Üzemeltető képviselője felveszi a kapcsolatot a kijelölt személlyel az esetlegesen tisztázatlan kérdések megválaszolása érdekében

 


 

 

Naptár