Idősek otthona Csobánka

Az IRMÁK Nonprofit Kft. jelenleg 2 idősotthonban (Piliscsaba és Csobánka) kínál tartós ellátást. Csobánkán 100, Piliscsabán pedig 82 férőhellyel egy-, két-, három-, illetve négyágyas, valamint apartmanos elhelyezéssel.

Hamarosan megnyílik albertirsai otthonunk is, mely 80 ellátott befogadására lesz alkalmas, egy-, két-, illetve háromágyas elhelyezéssel.

Várjuk jelentkezési dokumentációját a szabad férőhelyek egyikére, legyen Ön is az első beköltözők egyike!

Mit érdemes tudni az otthonról?

Csobánkai idősek otthona rövid ismertetője

Idősotthonunk a pilis kapujában, páratlan természeti környezetben 4,5ha helyezkedik el Csobánkán. Az épületet gyönyörű ősfás park öleli körül.  A kialakítása, átalakítása során arra törekedtünk, hogy leendő lakóink számára minél otthonosabb és biztonságosabb környezetet teremthessünk meg. Szobáink egy vagy két ágyasok és bútorzattal rendelkeznek, de lehetőség van apartmanba való beköltözésre, és saját bútorok elhelyezésére is.

Idősotthonunkat mindazoknak ajánljuk, akik magas színvonalon szeretnék élvezni nyugdíjas éveiket. Ezt garantálja a csodálatos környezet adta nyugalom, csend és biztonság, valamint szakképzett és elhívatott szakami csapatunk. Színes programokkal és foglalkozásokkal segítünk abban, hogy fizikai és mentális egészségüket minél tovább megőrizhessék lakóink.

Hasonlóan piliscsabai Intézményünkhöz, Csobánkán is megteremtettük azt az akadálymentesített és biztonságos tárgyi környezetet, melynek keretében lehetőségünk van szellemi hanyatlásban, kóros feledékenységben, demenciában szenvedő betegeket, mozgásukban korlátozott időseket, azaz mindazokat is fogadni, akik folyamatos, tartós ápolást, gondoskodást igényelnek.

Az idősotthon 100 személy ellátását biztosítja 16 db miniapartmanban, 29 db 1 ágyas és 31 db 2 ágyas szobában. Minden szobánkban kábelt tv és internet kiállás biztosított.

A szobák berendezésénél a kor követelményeit vettük igénybe, törekedve az otthonos, barátságos környezet kialakítására. A szobáinkat új bútorokkal és textíliákkal adjuk át.

Galéria

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Felkeltettük az érdeklődését?