Albertirsa – Művészet, sport, zene

Szeptember 18-a a műélvezet jegyében telt: először a helyi Művelődési Házban képzőművészeti kiállítást tekintettünk meg az albertirsai művészek munkáiból. Majd a kulturális program a helyi Zsinagóga kiállítótermében, Devcsics János fotókiállításának megtekintésével folytatódott. A kiállítást Albertirsa várossá válásának 10. évfordulója alkalmából rendezték.
Szeptember 28-án Szolnokon zajlott a Magyar Speciális Olimpia Szövetség IV. Kennedy Emléknapja. Program: Emlékfutás a szolnoki sportiskola atlétika szakosztályával (a bemelegítést Kállai Ildikó fitnesz világ- és Európa-bajnok tartotta), valamint olyan sportágak bemutatkozásán való részvétel lehetősége, melyek a Speciális Olimpia versenyeiben szerepelnek. Egyénileg 10 versenyszámot kellett teljesíteni a sportágak közül, amelyeket a versenyzőnek leigazoltak az erre a napra készült igazolványukban. Az integrált csapatok tagjai, amelyek két sportiskolásból és egy ellátottunkból álltak össze, mind a 21 versenyszámot kipróbálhatták. A színpadon és azon kívül találkozhattunk nagy kedvenceinkkel, Baby Gabival, Csepregi Évával, Kozsóval, Hevesi Tamással és a Desperado együttessel.

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.