Albertirsa – Nappalisok nyári kalandjai

Május 17-én Budapesten, a Margitszigeten a Kézenfogva Alapítvány nagyszabású rendezvényén vettünk részt. A fogyatékkal élők napján mindenki beült közülünk a kerekesszékbe, és egy-egy körrel hozzájárultunk a 12 órás folyamatos kerekesszék-hajtás sikeres rekordbeállításához. Mindenki nagy örömére találkozhattunk a rendezvény fővédnökével, Till Attilával is. Sok más érdekes dolgot kipróbáltunk, például szájjal festettünk, vakvezető kutyákkal barátkoztunk, volt kerekesszékes zumba, saját kezűleg készítettünk memória játékot, hang alapján ismertünk fel anyagokat: homokot, kavicsot, sót, cukrot.
Június 10-én ismét Budapestre utaztunk, hogy megnézzük a Csodák Palotáját. Mivel villamossal és busszal is mentünk, így lehetőségünk volt látni az éppen rekord magasságú Dunát is.
A kiállított eszközök között mindenki talált magának olyat, ami érdekelte, figyelmét lekötötte.
Júliusban együtt strandoltunk az albertirsai strand- és gyógyfürdőben a nyári szünetet nálunk töltő iskolásokkal. Jó hangulatban telt el ez a forró délelőtt.
Július 17-én Szolnokra utaztunk, a repülőgép parkba. Nagyon jól éreztük magunkat, felszállhattunk egy repülőre is, mintha utasok lennének!
Július 25-én a Támogató Szolgálat segítségével ellátogattunk a Mikebudán lévő Pegazus táborba, ahol lovaglással és állatsimogatással telt egy délelőtt. Mindenki számára nagyon emlékezetes volt ez a nap!

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.