Csavargások hava

Júliusunk kirándulásokban gazdagon telt el.

Kellemest a hasznossal:
Két ellátottunk (Babicz János, Fátrai Ferenc) az MSOSZ által szervezett atlétika edzőtáborában volt felkészülni az antwerpeni játékokra, mert versenyzőként és tartalékos sportolóként számítanak rájuk a fogyatékkal élők sportszövetségben.  A havi első kiránduló csoport értük indult, s az utazást izgalmasabbá téve, sorba vették az útba eső nevezetességeket.
Ellátogattak a zánkai katonai művekhez, útba ejtették a veszprémi várat és székesegyházat, valamint a helyi plázát is. Szakítottak időt a püspöki palotára és a kilátóteraszra is.

Okosodtunk:
Az általános művelődés csoport tanulmányi útra ment a helyi piacra, ahol a kistermelők portékáival ismerkedhettek meg. Megfigyelhették az idényjellegű zöldségeket, gyümölcsöket, s természetesen tetszés szerint vásárolhattak is.

Sportélet:
Asztalitenisz csapatunk (6 fő) országos versenyen volt a Speciális Olimpia Szövetség szervezésében Budapesten. A versenyen a 2015-ös Los Angeles-i Világ Játékokra válogattak sportolókat az indulók közül.  Összességben 5 arany-, 3 ezüst- és 2 bronzérmünk született.

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.