IRMÁK-tábor Szentendrén

Az idei, immár 3. IRMÁK-tábor keretében három intézményünkből 32 fő vett részt táborozáson, amit ezúttal Szentendrén, a Góliát Vízitelepen tartottunk 2 albertirsai, 1 csobánkai munkatárs és egy önkéntes vezetésével.
Az eredetileg tervezett programtól kissé eltértünk, alkalmazkodva a szinte afrikai hőséghez, így kirándulások helyett több volt a strandolás, kenuzás, ami igazán nagyon kedvünkre való és üdítő élmény volt!
Egy napot a szomszéd községben, a leányfalui strandon töltöttünk, ahol a nagy melegben a medencékben hűsölve mindenki nagyszerűen érezte magát.
Mindezek mellett azért nem hagyhattuk ki Szentendre nevezetességeit, különleges látnivalóit sem. Bebarangoltuk a barokk belvárost, részt vettünk a Dumtsa-korzó rendezvényein, ám a legnagyobb kalandot mégis a Tömegközlekedési Múzeumban tett „időutazás” jelentette, hiszen a szépen felújított igazi, régi villamosokra, buszokra, vonatokra fel is szállhattunk!
Az idei tábor is –a korábbiakhoz hasonlóan- adományozók jóvoltából jöhetett létre, így ezúton szívből köszönjük mindenkinek az erkölcsi, anyagi és tárgybeli támogatásokat, mert nélkülük 32 lakónk sok szép élménnyel lenne most szegényebb!
Aquarius-Aqua Kft., Albertirsa
BA-HA-MAS Kft., Dunakeszi
Csobánkai Zöldségbolt
Dr. Húth Józsefné, Szentendre
Góliát Vízitelep Szentendre
Iker és Társa Kft., Albertirsa
Jégkunyhó Albertirsa
Kalács Kft., Pomáz
MCM Bt., Piliscsaba
Ozirisz Kft., Szolnok
Pilisi Sütő Kft., Pilis
Polyvás András zöldséges, Piliscsaba
Szilágyi Zsolt, Domony
Városi Tömegközlekedési Múzeum, Szentendre

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.