Korlátozó intézkedések visszavonása

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 2021 április 29. – én kiadott 25710-1/2021 EÜIG határozata alapján, 2020 december 18.- án 42935-3 /2020/ EÜG. iktatószámon kiadott korlátozó intézkedések visszavonásra kerültek.

Ennek alapján intézményeink az alábbi feltételekkel látogatható, és elhagyható:

1. A látogatás lehetőségé védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, továbbá védettségi igazolvánnyal rendelkező személy által felügyelt 18 év alatti személy részére biztosított. Kérjük a látogatókat, hogy a védettséget jelentő igazolványt az intézménybe lépés előtt, a szolgálatban lévő gondozóknak mutassák be. Látogatás amennyiben az ellátott állapota és az időjárás lehetővé teszi, az udvaron történjen. Magas ápolási szükséglettel rendelkező ellátottjaink saját szobájukban látogathatók!

2. Védettségi igazolvánnyal rendelkező ellátottjaink az intézményt – további kikötések nélkül- elhagyhatják. Aki védettségi igazolvánnyal nem rendelkezik, annak 72 órát meghaladó távolmaradás esetén egy SARS -CoV-2 antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges!

3. Védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számára a látogatás és kapcsolattartás lehetősége az eddig is érvényben lévő szabályok szerint zajlik. A látogatások gördülékeny biztosítása érdekében, kérjük, hogy látogatási igényüket, különösen hétvégén és hétköznap 16 utáni időpont esetén, előzetesen telefonon jelezni szíveskedjenek! Kérünk minden hozzátartozót, látogatót, kollégát a fent leírtak pontos betartására, betartatására! Köszönjük együttműködésüket! Óvjuk ellátottjaink, és mindenki egészségét! IRMÁK Nonprofit Kft

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.