Mentünk, mert szeretünk

Intézményünkben az ellátottak különböző kiscsoportokat alkotnak. Minden ápoló-gondozóhoz tartozik egy fix csapat. Ezek a csapatok minden nyáron kisebb nagyobb kirándulásokon, programokon vesznek rész. Idén 2-2 csoport fogott össze, s így aki nem megy nyaralni, az is eljutott valami érdekes helyre s nem maradt élmények nélkül.

Júliusban 3 csoport indult az országnak. Voltak Szilvásváradon, ahol vonatozhattak a Fátyol-vízeséshez, s aztán lesétálhattak a pisztrángos tavak és a vadaspark mellett. Hazafelé pedig megálltak még Bogácson is.
Egy másik csoport strandolni ment a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központba, ahol kedvük szerint élvezhették a termál- és  úszómedence által nyújtott előnyöket.
A harmadik csoport pedig Budapestre utazott felfedezni a Margitszigetet. Ők is megszemlélhették a vadasparkot, elbuszoztak a zenélő szökőkutakhoz, majd visszahajókáztak Pestre, ahol végül kulináris élvezeteknek hódolhattak.

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.