Országos Tollaslabdaverseny

Az MSOSZ társrendezésével került megvalósításra a Tessedik Sámuel Általános Iskola tornatermében az idei Országos Tollaslabdaverseny. A megmérettetésre 10 csapat jelentkezett. Az esemény egész napos program volt, minden versenyző kitett magáért, kitartóan sportoltak. A divízionálás 10:00 órakor kezdődött, a mérkőzések 16:00 óráig zajlottak. Az IRMÁK Sprint SE nyerte el a legeredményesebb csapatnak járó kupát. Minden versenyzőnk éremmel gazdagodott.

Az MSOSZ rendezésében azok a személyek is lehetőséget kaptak a megmérettetésre, akik egyébként nem sportolnak rendszeresen. A versenyszámok egyszerűek, de ötletesek voltak. Örömmel mondhatjuk el, hogy mindannyiójukat nagyon boldoggá tette a sportolás lehetősége. Külön boldogság volt, hogy mindenki éremmel és oklevéllel tért haza. Az eseményt Keszthelyen rendezték meg, intézményünkből 6 fő vett részt a versenyen. Kísérő: Nagy Lajosné.

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.