Tájékoztatás

Az IRMÁK Közhasznú Nonprofit Kft. tájékoztatja tisztelt a hozzátartozókat, hogy a koronavírus miatt, - a járvány kiterjedésének megelőzése érdekében - 2020. március 8-tól, az intézményünk telephelyén látogatási tilalom lépett életbe.

 

A látogatási tilalom az IRMÁK Nonprofit Kft. Albertirsai Speciális Foglalkoztató Otthon és Intézményei (2730 Albertirsa, Köztársaság utca 115.), IRMÁK Nonprofit Kft. Kraxner Alajos Speciális Foglalkoztató Otthon és intézményei (2014 Csobánka, Margitliget) és a IRMÁK Nonprofit Kft. Idősek Otthona (2081 Piliscsaba, Béla Király u. 96.) érinti.

 

Tisztelettel kérjük, hogy az Országos Tisztifőorvos határozata értelmében elrendelt  látogatási tilalmat  legyenek kedvesek betartani! Halaszthatatlan esetben javasoljuk telefonon felvenni a kapcsolatot lakóinkkal. Kollégáink telefonon keresztül állnak szíves rendelkezésükre!

 

Köszönjük megértésüket!

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.