Tollaslabda

2016. február 13-án megrendezésre került a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség XIII. Tollaslabda Országos Bajnoksága, melynek szervezője és házigazdája az Irmák Spint SE volt. A cégcsoport számára fontos az egészséges életmód és mindennapos testedzés, ezért nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az intézményben élők rendszeres sportoljanak.
A sporteseménynek az albertirsai Tessedik Sámuel Általános Iskola tornaterme adott otthont, ahol 13 csapat, körülbelül 80 sportolója mérte össze tudását. A mérkőzések négy pályán zajlottak, melyeket a szakág vezetés által biztosított bírók felügyeltek.
Az eseményt jelenlétével megtisztelte és egyben fővédnöke is volt Fazekas László, Albertirsa város polgármestere, és alpolgármesterei – Major Judit és Szőke Szabolcs. A Magyar Speciális Olimpiai Szövetség országos igazgatója dr. Jády György, Cserni János örökös magyar tollaslabda bajnok, Sipos Béla szakág vezető, valamint az IRMÁK Spint SE elnöke, és az IRMÁK vezetősége.
Albertirsai sportolóink szép eredménnyel zárták a tollaslabda versenyt, 3 fő ért el I. helyezést, 3 fő kapta meg a II. helyezettnek, és 4 fő a III. helyezettnek járó érmet, és összesítésben is a mi csapatunk végzett az első helyen, így a kupát is hazahozhattuk.
Gratulálunk és további eredményes versenyzést kívánunk minden kedves sportolónknak!

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.