Idősek otthona Piliscsaba

Az IRMÁK Nonprofit Kft. jelenleg 2 idősotthonban (Piliscsaba és Csobánka) kínál tartós ellátást. Csobánkán 100, Piliscsabán pedig 82 férőhellyel egy-, két-, három-, illetve négyágyas, valamint apartmanos elhelyezéssel.

Hamarosan megnyílik albertirsai otthonunk is, mely 80 ellátott befogadására lesz alkalmas, egy-, két-, illetve háromágyas elhelyezéssel.

Várjuk jelentkezési dokumentációját a szabad férőhelyek egyikére, legyen Ön is az első beköltözők egyike!

Mit érdemes tudni az otthonról?

Piliscsabai idősek otthona rövid ismertetője

Az intézménynek otthont adó ingatlan gyönyörű környezetben, hegyek lábánál, erdők szomszédságában helyezkedik el 8600nm-en, de nem elzárva a világtól. Mind tömegközlekedési eszközökkel, mind autóval könnyen, gyorsan, kényelmesen megközelíthető. A közelben több közért, cukrászda, étterem működik, melyek az itt lakó idős emberek számára is elérhető távolságban vannak. Parkunk nagysága és szépsége lehetőséget nyújt intézményen belül is a kikapcsolódásra.

Az idősotthon 80 személy ellátását biztosítja 1 db egy ágyas 28 db 2 ágyas, 5 db 3 ágyas és 2 db 4 ágyas szobában. A szobák berendezésénél teljes mértékben figyelembe vesszük a lakók igényeit, törekszünk az otthonos, barátságos környezet kialakítására. A 11 gondozási csoport lehetővé teszi, hogy az idős emberek korából, egészségi állapotából adódó eltérő igényeket széles körben ki tudjuk elégíteni.

Teljes körű ellátást nyújtunk, mely magában foglalja a 24 órás nővéri felügyeletet, az orvosi, és szakorvosi ellátást, ápolást, mentális gondozást, foglalkoztatást, ruházattal, textíliával és higiéniai eszközökkel való ellátást, szükséges gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök széles körű biztosítását, étkeztetést, mosást, takarítást.

A hét minden napjára kínálunk programokat, mint például dalkör, nosztalgia délelőtt, teaház, kirándulás, kertészkedés, kézimunka, stb., melyeken a részvétel természetesen önkéntes. Megszervezünk nagyobb kirándulásokat, színházlátogatást, illetve mindent, amire igény és lehetőség van. Az egyéni gondozás keretében mindenkinek személyre szabott ellátást nyújtunk. Az időskorra jellemző mozgás- és mentális problémákra szinten tartó, illetve lehetőség szerint fejlesztő terápiákat alkalmazunk. Széles körben szervezünk szűrő vizsgálatokat, így folyamatosan figyelembe tudjuk venni az egyéni ápolásban, gondozásban az állapotváltozásokat. Célunk egy olyan élettér kialakítása, ami az itt lakó emberek számára nem valaminek a végét, hanem a kezdetét jelenti.

Galéria

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Felkeltettük az érdeklődését?