Fogyatékosok bentlakásos ellátása

Munkatársainkkal közösen valljuk, hogy az integráció az egyetlen járható út az évtizedeken át felépített falak lerombolására, fogyatékos embertársaink visszavezetése a társadalomba mindannyiunk közös érdeke és kiemelten fontos feladata.

Az intézmény jogszabályi besorolás szerint értelmileg akadályozott felnőtt emberek ápoló-gondozó otthonaként működik, azonban mind az albertirsai, mind a csobánkai intézményünk rehabilitációs jelleggel is bír. Ez azt jelenti, hogy a korszerű ápolási, gondozási és mentálhigiénés segítségnyújtás mellett hangsúlyosan munkalehetőséget is biztosítunk ügyfeleink számára. Ellátásunkat 207 fő veszi igénybe. Intézményünkhöz csatoltan lakóotthonok is működnek, ahol 28 fő kapott elhelyezést.

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja kerelem_es_csatolmanyai.doc104.5 KB

IRMÁK Cégcsoport

Társaságunk 2000. szeptemberi kezdete óta Magyarország egyik legnagyobb civil szociális szolgáltatójává nőtte ki magát, jelenleg napi szinten nagyjából 550 fő ellátottal. Szolgáltatásaink közé tartozik a szociális és idősellátás, és a támogatott lakhatás szolgáltatások nyújtása.