A rehabilitáció célja a személyes rehabilitációs tervben foglaltak szerint az egyén egészségi állapotának, korának, fizikai és mentális állapotának megfelelő foglalkoztatási szolgáltatás biztosítása, az egyén felkészítése a nyílt munkaerő-piacon történő elhelyezkedésre. Az egyéni meglévő képességeknek, készségeknek szakszerű foglalkoztatással, valamint az ehhez kapcsolódó segítő szolgáltatások igénybevételével történő fejlesztése a sikeres rehabilitáció érdekében szintén cél. A foglalkoztatásra általánosan jellemző, hogy értelmes, értékteremtő, több fázisból álló komplex munkafolyamatokból áll, melyek különböző szintű munkavégzést tesznek lehetővé egy tevékenységi területen belül.

 

Akkreditált intézményi telephelyeink:

2730 Albertirsa, Dózsa György u. 26.

2730 Albertirsa, Köztársaság u. 115.

2730 Albertirsa, Gróf Széchenyi István út 52.

2081 Piliscsaba, Béla király út 96.

2014 Csobánka, Margitliget helyrajzi szám 0242/5.

2509 Esztergom-Kertváros, Schalkház Ferenc utca 30027/1

 


 

A szociális ellátás körébe tartozó munka végzésére minden intézményünkben van módja a megváltozott munkaképességű munkavállalónak. Szakképzettséget igénylő munka mellett a képzettséggel nem rendelkező, de megfelelő kompetenciákkal rendelkező személynek is munkát tudunk biztosítani. Emellett technikai kisegítő munkakörökben (konyha, mosoda, karbantartó, takarító, iroda) is alkalmazunk megváltozott munkaképességű személyeket.

Csomagolási és egyszerű betanított szerelési munkákat Albertirsán és Esztergomban végzünk. Kézműves műhelyünkben egyedi termékeket készítünk Albertirsán, Esztergomban és Csobánkán.

Egyénre szabott munkaerőpiaci és humán tanácsadásokkal segítjük a megváltozott munkaképességű személyeket. A foglalkoztatást akadályozó körülmény feltárása esetén biztosított munkaerőpiaci szolgáltatások:

  • munkaerő-piaci információ nyújtása
  • munkatanácsadás
  • pályatanácsadás
  • rehabilitációs tanácsadás
  • pszichológiai tanácsadás

 

A megváltozott munkaképességű munkavállaló és a rehabilitációs mentor által közösen meghatározott célok elérése érdekében biztosított egyéb, a munkához jutást és a munkahely megtartását, az egészséges életmódot, az önrendelkezést és önálló életvitelt segítő humánszolgáltatások:

  • életvezetési tanácsadás
  • jogsegélyszolgálat
  • családgondozás
  • szociális ügyintézés
  • kulturális és szabadidős programok

 

Ha ÖN vagy családtagja megváltozott munkaképességű személy és szervezetünknél szeretne dolgozni, kérjük a központi elérhetőségeken keressen Bennünket a további információkért!

Galéria