Férőhelyekkel kapcsolatos kérdése lenne? Hívjon minket: +36 30 222 0575 vagy +36 30 634 2883

Az IRMÁK Nonprofit Kft. jelenleg 3 idősotthonban (Albertirsa, Piliscsaba és Csobánka) kínál tartós ellátást. Csobánkán 100, Piliscsabán pedig 80 férőhellyel 1, 2, 3, illetve 4 ágyas, valamint apartmanos elhelyezéssel és demens részleggel (számkódos ajtó és mágneskártyás lift is rendelkezésre áll), míg Albertirsán jelenleg 32 férőhellyel üzemelünk, de folyamatban van további 1, 2 és 3 ágyas, valamint apartmanos férőhelyek kialakítása is, januári költözéssel. 

Várjuk jelentkezési dokumentációját a szabad férőhelyek egyikére, legyen Ön is az első beköltözők egyike!

 

Piliscsabai idősek otthona rövid ismertetője

Az intézménynek otthont adó ingatlan gyönyörű környezetben, hegyek lábánál, erdők szomszédságában helyezkedik el 8600 nm-en, de nem elzárva a világtól. Mind tömegközlekedési eszközökkel, mind autóval könnyen, gyorsan, kényelmesen megközelíthető. A közelben több közért, cukrászda és étterem működik, melyek elérhető távolságban vannak az itt lakó idős emberek számára is. Parkunk nagysága és szépsége lehetőséget nyújt intézményen belül is a kikapcsolódásra.

Az idősotthon 80 személy ellátását biztosítja 1 db 1 ágyas, 28 db 2 ágyas, 5 db 3 ágyas és 2 db 4 ágyas szobában. A szobák berendezésénél teljes mértékben figyelembe vesszük a lakók igényeit, törekszünk az otthonos, barátságos környezet kialakítására. A 11 gondozási csoport lehetővé teszi, hogy az idős emberek korából, egészségi állapotából adódó eltérő igényeket széles körben ki tudjuk elégíteni. Az otthonban demens részleg is működik, ami számkódos ajtóval és mágneskártyás lifttel van ellátva. 

Teljes körű ellátást nyújtunk, mely magában foglalja a 24 órás nővéri felügyeletet, az orvosi, és szakorvosi ellátást, ápolást, mentális gondozást és foglalkoztatást, a ruházattal, textíliával és higiéniai eszközökkel való ellátást, a szükséges gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök széles körű biztosítását, az étkeztetést, mosást és takarítást.

A hét minden napjára kínálunk programokat, mint például dalkör, nosztalgia délelőtt, teaház, kirándulás, kertészkedés, kézimunka, stb., melyeken a részvétel önkéntes alapon történik. Megszervezünk nagyobb kirándulásokat, színházlátogatást, illetve mindent, amire igény és lehetőség van. Az egyéni gondozás keretében mindenkinek személyre szabott ellátást nyújtunk. Az időskorra jellemző mozgás- és mentális problémákra szinten tartó, illetve lehetőség szerint fejlesztő terápiákat alkalmazunk. Széles körben szervezünk szűrő vizsgálatokat, így folyamatosan figyelembe tudjuk venni az egyéni ápolásban, gondozásban az állapotváltozásokat. Célunk egy olyan élettér kialakítása, ami az itt lakó emberek számára nem valaminek a végét, hanem a kezdetét jelenti.

Térkép

Kérdése van? Keressen bennünket!

+36 30 222 0575 Ügyfélszolgálatunk
IRMÁK Facebook oldalunk

Galéria

Széchenyi 2020