Férőhelyekkel kapcsolatos kérdése lenne? Hívjon minket: +36 30 222 0575 vagy +36 30 634 2883

Az IRMÁK Nonprofit Kft. jelenleg 3 idősotthonban (Albertirsa, Piliscsaba és Csobánka) kínál tartós ellátást. Csobánkán 100, Piliscsabán pedig 82 férőhellyel 1, 2, 3, illetve 4 ágyas, valamint apartmanos elhelyezéssel, míg Albertirsán jelenleg 32 férőhellyel üzemelünk, de folyamatban van további 1, 2 és 3 ágyas, valamint apartmanos férőhelyek kialakítása is, januári költözéssel.

Várjuk jelentkezési dokumentációját a szabad férőhelyek egyikére, legyen Ön is az első beköltözők egyike!

 

Csobánkai idősek otthona rövid ismertetője
 

Idősotthonunk a pilis kapujában, páratlan természeti környezetben közel 5 hektáron helyezkedik el Csobánkán. Az épületet gyönyörű ősfás park öleli körül.  A kialakítása, átalakítása során arra törekedtünk, hogy leendő lakóink számára minél otthonosabb és biztonságosabb környezetet teremthessünk meg. Szobáink 1 vagy 2 ágyasok és bútorzattal rendelkeznek, de lehetőség van apartmanba való beköltözésre, és saját bútorok elhelyezésére is.

Idősotthonunkat mindazoknak ajánljuk, akik magas színvonalon szeretnék élvezni nyugdíjas éveiket. Ezt garantálja a csodálatos környezet adta nyugalom, csend és biztonság, valamint szakképzett és elhívatott szakami csapatunk. Színes programokkal és foglalkozásokkal segítünk abban, hogy fizikai és mentális egészségüket minél tovább megőrizhessék lakóink.
 

Hasonlóan piliscsabai és albertirsai intézményünkhöz, Csobánkán is megteremtettük azt az akadálymentesített és biztonságos tárgyi környezetet, melynek keretében lehetőségünk van szellemi hanyatlásban, kóros feledékenységben, demenciában szenvedő betegeket, mozgásukban korlátozott időseket, azaz mindazokat is fogadni, akik folyamatos, tartós ápolást, gondoskodást igényelnek.

Az idősotthon 100 személy ellátását biztosítja 16 db miniapartmanban, 29 db 1 ágyas és 31 db 2 ágyas szobában. Minden szobánkban kábelt tv és internet kiállás biztosított.

A szobák berendezésénél a kor követelményeit vettük igénybe, törekedve az otthonos, barátságos környezet kialakítására. A szobáinkat új bútorokkal és textíliákkal adjuk át.

Teljes körű ellátást nyújtunk, mely magában foglalja a 24 órás nővéri felügyeletet, az orvosi, és szakorvosi ellátást, ápolást, mentális gondozást és foglalkoztatást, a ruházattal, textíliával és higiéniai eszközökkel való ellátást, a szükséges gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök széles körű biztosítását, az étkeztetést, mosást és takarítást.

A hét minden napjára kínálunk programokat, mint például dalkör, nosztalgia délelőtt, kutyaterápia, online kvíz, kirándulás, kertészkedés, kézimunka, csoportos gyógytorna, irodalmi délután, biblia kör, színházi közvetítés, filmvetítés, ki mit tud?, időorientációs foglalkozás, kívánság délután, stb., melyeken a részvétel önkéntes alapon történik. Megszervezünk nagyobb kirándulásokat, színházlátogatást, illetve mindent, amire igény és lehetőség van. Az egyéni gondozás keretében mindenkinek személyre szabott ellátást nyújtunk. Az időskorra jellemző mozgás- és mentális problémákra szinten tartó, illetve lehetőség szerint fejlesztő terápiákat alkalmazunk. Széles körben szervezünk szűrő vizsgálatokat, így folyamatosan figyelembe tudjuk venni az egyéni ápolásban, gondozásban az állapotváltozásokat. Célunk egy olyan élettér kialakítása, ami az itt lakó emberek számára nem valaminek a végét, hanem a kezdetét jelenti.
 

Térkép

Kérdése van? Keressen bennünket!

+36 30 222 0575 Ügyfélszolgálatunk
IRMÁK Facebook oldalunk

Galéria

Széchenyi 2020