Férőhelyekkel kapcsolatos kérdése lenne? Hívjon minket: +36 30 222 0575 vagy +36 30 634 2883

Az IRMÁK Nonprofit Kft. jelenleg 3 idősotthonban (Albertirsa, Piliscsaba és Csobánka) kínál tartós ellátást. Csobánkán 100, Piliscsabán pedig 82 férőhellyel 1, 2, 3, illetve 4 ágyas, valamint apartmanos elhelyezéssel, míg Albertirsán jelenleg 32 férőhellyel üzemelünk, de folyamatban van további 1, 2 és 3 ágyas, valamint apartmanos férőhelyek kialakítása is, januári költözéssel.

Várjuk jelentkezési dokumentációját a szabad férőhelyek egyikére, legyen Ön is az első beköltözők egyike!

 

Albertirsai idősek otthona rövid ismertetője

Az Irmák Nonprofit Kft. albertirsai intézménye a város belterületén található, csendes környezetben a Köztársaság utcában. Minden városi szolgáltatás elérhető közelségben van, akár gyalogszerrel is. Az épületegyüttes több, mint 18.000 nm-es, gyönyörűen parkosított környezetben található. A főépület az 1900-as évek elején épült, parkosított kertje ezt az időszakot idézi ősfáival, gondozott virágágyásaival és füves, szabad területeivel. A világ zajától távolabb eső elhelyezkedésével a nyugalom szigete. A madárcsicsergés, a mókusok rendszeres vendégeink. A lakószárny a 2000-es évek elején épült, modern, minden igényt kielégítő.

Az épületet enyhén értelmileg sérült lakók számára tartottuk fenn, de a támogatott lakhatás megvalósításával az épület új funkciója az idősotthoni ellátás lesz.

Az intézmény teljes területén elérhetővé vált a Wi-fi és kábeltelevízió hálózat, mely az ellátottak kényelmét szolgálja.

Idősotthonunkat mindazoknak ajánljuk, akik magas színvonalon szeretnék élvezni nyugdíjas éveiket. Ezt garantálja a csodálatos környezet adta nyugalom, csend és biztonság, valamint szakképzett és elhivatott szakmai csapatunk. Színes programokkal és foglalkozásokkal segítünk majd abban, hogy fizikai és mentális egészségüket minél tovább megőrizhessék lakóink. Hasonlóan piliscsabai, illetve csobánkai idősotthonunkhoz, Albertirsán is megteremtjük azt az akadálymentesített és biztonságos tárgyi környezetet, melynek keretében lehetőségünk van szellemi hanyatlásban, kóros feledékenységben, mozgásukban korlátozott, demenciával diagnosztizált időseket, azaz mindazokat is fogadni, akik folyamatos, tartós ápolást, gondoskodást igényelnek. Az idősotthon 80 személy ellátását biztosítja majd, közvetlen fürdőszoba nélküli 2, illetve 3 ágyas szobában, valamint fürdőszobával kiegészített 1, illetve 2 ágyas szobában. A szobák berendezésénél a kor követelményeit vesszük figyelembe, törekedve az otthonos, barátságos környezet kialakítására.

Teljes körű ellátást nyújtunk, mely magában foglalja a 24 órás nővéri felügyeletet, az orvosi, és szakorvosi ellátást, ápolást, mentális gondozást és foglalkoztatást, a ruházattal, textíliával és higiéniai eszközökkel való ellátást, a szükséges gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök széles körű biztosítását, az étkeztetést, mosást és takarítást.

A hét minden napjára kínálunk programokat, mint például dalkör, nosztalgia délelőtt, teaház, kirándulás, kertészkedés, kézimunka, stb., melyeken a részvétel önkéntes alapon történik. Megszervezünk nagyobb kirándulásokat, színházlátogatást, illetve mindent, amire igény és lehetőség van. Az egyéni gondozás keretében mindenkinek személyre szabott ellátást nyújtunk. Az időskorra jellemző mozgás- és mentális problémákra szinten tartó, illetve lehetőség szerint fejlesztő terápiákat alkalmazunk. Széles körben szervezünk szűrő vizsgálatokat, így folyamatosan figyelembe tudjuk venni az egyéni ápolásban, gondozásban az állapotváltozásokat. Célunk egy olyan élettér kialakítása, ami az itt lakó emberek számára nem valaminek a végét, hanem a kezdetét jelenti.

Az új férőhelyek kialakítása jelenleg is zajlik, de folyamatosan várjuk a jelentkezési dokumentációk beérkezését a szabad férőhelyek lefoglalásához.

Térkép

Kérdése van? Keressen bennünket!

+36 30 222 0575 Ügyfélszolgálatunk
IRMÁK Facebook oldalunk

Galéria

Széchenyi 2020