Szebenszki János alapító-tulajdonos fokozatosan átadja a stratégiai koncepcióalkotás és az operatív megvalósítás napi feladatait két nagyobbik fiának, Balázsnak és Bencének. Az alapító a háttérből tapasztalatával, tudásával és kapcsolatrendszerével továbbra is mindenben segíti a vállalat működését és bővülését.

„Nem csak, mint vállalkozásra, hanem testvérként gondolunk az IRMÁK Nonprofit Kft.-re, hiszen együtt nőttünk fel vele, a mindennapjaink részévé vált, ismerjük működésének minden szegmensét. Sok-sok évnyi tanulás és tudatos építkezés eredménye, hogy immáron a vállalatvezetésben is komoly szerepet vállalunk. Jómagam az operatív irányításban, Balázs elsősorban a stratégiaalkotásban és az innovációfejlesztésben veszi ki a részét” 

– mondta el Szebenszki Bence.

 

„Testvéremmel a csobánkai intézményünk átalakításán éppúgy együtt dolgoztunk, mint az albertirsai idősotthon uniós fejlesztési sorozatán. Társadalmi szemléletformáló küldetésünket szüleinktől örököltünk, ahogy azt is, hogy minden időskorú ellátottunkat úgy kezeljük, mintha a saját hozzátartozónk lenne. Fontosnak tartjuk, hogy Magyarországon is elterjedjen a tudatos felkészülés az időskorra. A tengerentúlon már hétköznapinak számít az öngondoskodás, mi pedig azon dolgozunk, hogy ezt a személetet idehaza is minél többen magukévá tegyék. Mindez segítene abban, hogy az idős emberek mielőbb segítséget kapjanak és ezzel egy esélyt a méltó idős korra” 

– tette hozzá Szebenszki Balázs.

 

Forrás: Márkamonitor